Ervaringen van cliënten


 

Bevrijdend. Een eyeopener.

"Heel bijzonder, zo heb ik mijn gesprekken met Carolien ervaren.

 Het is heel bijzonder om een kijkje te krijgen in het spiegeltje dat je kind je voorhoudt. Juist op het moment dat je geen idee hebt waar je kijken moet. Omdat je je blind gestaard hebt, of omdat je afgeleid bent of omdat al het andere zoveel logischer leek. Het spiegeltje lijkt soms een dubbele bodem te hebben. Carolien stelt de juiste vragen, met alle rust en ruimte voor je verhaal - waarvan je vooraf geen idee hebt welke kant het op gaat - en dan zie je het plotseling wel!

Confronterend en bevrijdend, een eyeopener. Mijn dochter en ik begrijpen elkaar nu goed. Ze is weer heerlijk in ontwikkeling. Ik begrijp mezelf nog beter,  ons hele gezin is ervan opgefleurd. Ik merk ook dat als je eenmaal snapt hoe je in dat spiegeltje moet kijken, dat dat veel vertrouwen geeft, dat maakt opvoeden en loslaten ook een stuk aangenamer.

 Regelmatig denk ik terug aan de gesprekken, de ontspanningsoefeningen (tip!) zijn gewoonte geworden."

 

Moeder uit Montfoort

 

Verhelderend en praktische handvatten

"De consulten met Carolien heb ik als heel prettig en verhelderend ervaren. Carolien is erg integer en betrokken en de gesprekken hebben een rustige, veilige, warme en ontspannen sfeer.

Carolien stelde me vragen en liet me oefeningen doen om me weer dichter bij mijn gevoel te brengen. Met haar vertaalslag van het gedrag van mijn kind, wist ze bij mij de vinger op de zere plek te leggen. Dat was confronterend en emotioneel, maar tegelijk voelde het alsof er puzzelstukjes op zijn plek vielen. Daarna hebben we samen gezocht naar concrete en haalbare stappen die ik kon nemen om verandering in gang te kunnen zetten.

Ik heb veel aan de gesprekken met Carolien gehad en ben nog steeds aan het werk met de praktische handvatten die ze me heeft gegeven. "

 

Moeder uit Soest